Trollskogen

Idag var vi seeeega och tog en rejäl sovmorgon, men har man semester så har man!!! Vi latade oss på fm och det var skönt! Ja, jag bloggade ju lite oxå :)
På em åkte vi till "järnvägstationen" och satte svärisarna och ungarna på det lilla tåget till Trollskogen. Jag och maken tog bilen med vovvarna upp och vi satt där och väntade på den lilla perrongen när de kom. Sen tog vi en liten lunch där innan vi promenerade i trollskogen. Vi hann precis gå korta rundan innan himlen öppnade sig och regnet vräkte ner! Sen tog vi en liten tur till Böda å handlade lite innan vi åkte hem och myste i förtältet.

Nu är det strax dax att krypa till kojs, det blir en lång dag på Ölands Djurpark i morgon!!!



Ett litet troll.....


PS!
Skrev ju om att lösenordsrutan kom upp, och jag mailade blogg.se och frågade vad som kunde vara fel. Fick ett snabbt svar, och det var om jag hade nån bild i den öppna bloggen som var länkad till den låsta, och mycket riktigt! Det är ju samma bakgrund, och den ligger i den låsta. Sååå enkelt! Nu ska det vara fixat :)


Kommentarer
Postat av: Åsa

Men hej Camilla :-))

Ser man hittar alltid nåt kul och roligt när man sitter och surfar och regnet öser ner och 4 värdefulla semesterdagar har gått. Kul att Ni inte har regn och rusk som vi har här i Norrland.



Ha de bra.



Kramar från Åsa i Haparanda

2008-06-26 @ 23:57:11
URL: http://tornin.blogg.se/
Postat av: Mommo

Usch, blev ni inte rädda för alla troll.

Här har vi inget bra väder heller.

Igår när vi va på Cyckelakuten, öppnade sig himlen

ärtstora hagel vräkte ner, men som tur va inte hos oss, då hade väl varenda blomma gått sönder, tur att det kommer lokalt.

Men när ni kommer hem ska det bli 25-30 gr. på

Onsdag o Torsdag.

HÄLSA ALLA och ha det så bra.

KRAMISAR

2008-06-28 @ 16:30:30

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0