Då var det slut....

...... på semestern.... Fast jag började arbetet med en ledig dag :)
Maken fick minsann knata upp i morse och fara till jobbet, medans jag och Ella tog en rejäl sovmorgon!

Slappade på fm och sen var det dax att röja undan lite här. Sen väntade vi på att de skulle ringa upp oss för en tid hos vårdcentralen. Ella har fått svinkoppor!!! Usch å fy! Har misstänkt att det kunde vara det och fick det bekräftat idag. Som tur är har hon inte i ansiktet utan på ena foten och låret. Nu ska hon behandlas med en kräm och får stanna hemma ett par dagar tills blåsorna torkat ut, de är ju väldigt smittsamma. Jag hoppas det inte blir fler bara, för då blir det en PC-kur.
Var förbi på Kupolen och shoppade lite oxå när vi ändå var in till stan. Det blev lite bas-kläder till bebis och så hämtade vi ut babyboxen från Babyproffsen. Fast vad ska man med blöjhinken till eg...? Duger det inte med en vanlig hink med lock längre? Jaja, vi testar väl den annars ger vi bort den till nån som vill ha den. Refillpåsarna var ju inte gratis direkt... Men det är väl därför de ger bort hinken gratis, så de får sälja de dyra påsarna!
På tal om att ge bort, om någon vill ha våra akvariefiskar så hojta till! Vi ska lägga ner akvaraiet och det finns några neontetra, koppartetra, en kampfiskhane, slöjstjärt, en silvermolly, en svärdbärare och lite malar.

I torsdags när vi var till Sundborn och Stora Hyttnäs så såg jag den här supersöta rosenpelargonen, och en sån vill jag ha!!!


Så söt!!!

Nu är det strax dax för bingen här, ögonen går i kors!
Ha det gott!


Kommentarer
Postat av: Anonym

åhh nej hoppas inte meja får nu då :(

2008-07-15 @ 20:10:41
Postat av: annelie

Du slutar när jag börjar!!!



Akvarie..ja det ska vi nog skaffa oss... haade ju slöjdstjärtar i rund skål tidigare, men kan nu tänka oss större akvarie. Har inte tid att lägga på hund eller katt och gillar inte djur som "smutsar ner"...så fikar är nog nåt som skulle apssa oss.... fint är det med!

Samuel vill så gärna ha katt..... eller hund.... men har gått med på fiskar....



Men det är ju liiiite långt till er .-))



Kram kram



kram

2008-07-16 @ 00:20:12
URL: http://family4.se
Postat av: Mommo

Tråkigt med svinkoppor, men det är ju rätt vanligt bland barn. Tur att hon får behandling nu då så hon blir av med "skiten".

Sen vet man ju va det är om nån annan i närheten får det, så då sätts ju behandlingen in i tid.

KRAMISAR

2008-07-17 @ 13:39:28

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0