Valpar väntas & lite bilder.....

Japp! Valpar väntas!
Lovis är dräktig & börjar bli tjock nu!

Vi har lånat ut vår fina tjej Lovis till Kennel Tequilaville's. Lovis är parad med Monica's Ranger och valpar väntas i mitten av augusti. Lovis och valparna kommer att finnas på Tequilaville's i Edsbyn och det är Monica's valpkull.

Lovis är Svensk Utställningschampion, ögonlyst U.A. patella 0/0 & hjärta U.A.
Och hon är mamma till vår D-kull & Tequilaville's S-kull.

Fotade lite hundar idag. Vi har fått en blixt så man måste ju testa! Det är ingen märkvärdig blixt, men duger gott och väl till oss amatörer! Men det är ju det här med inställningar som vanligt..... Man får prova sig fram, och sen är det inte lätt att fota hundar på egen hand...... Ni skulle se mig, tjoandes med korv i munnen och farandes runt här, men vad gör man inte.... *haha*















Tjocka magen :)



Passade på att fota "skabbräven" Diva när kameran var framme.
Hon har helt avtuggad päls, och den skyldige heter Estrid!









Och så "lilla" Estrid




Idag är en regnig dag Fast det är bara skönt tycker jag! Det behövs verkligen regn nu! Vår gräsmatta är snustorr! Sen kan man vara inne och grejja med gott samvete :) Maken har spacklat och slipat klart väggen i vardagsrummet nu, så nu jäklar ska tapeterna upp! De har ju bara legat och väntat sen i maj...... Man får skynda långsamt..... Jag skulle sy gardiner men har inte "hunnit" det... Det är ju så förbaskat trist att sy gardiner!!! Har letat som en tok efter vita snygga gardinkappor till köket, men det verkar helt kört! Det är ju bara paneler, längder och trådgardiner i varje affär! Hittar man kappor så är det bara "kärringgardiner" och det vill jag inte ha. Så nu blir det till att sy.... Nångång.... *haha*

Min brorson Johan är här på "semester" från sina föräldrar som seglar Europacupen hela långa veckan. Han bor hemma hos farfar, men idag har han varit här och hälsat på och farmor kom oxå hit en sväng. Fikade mumsiga muffins!



Rekommenderas!!! De var jättegoda!

Nu är det dax att skjutsa bort prinsen till farfar.
Lite bilder finns i den låsta oxå! Kika HÄR!

Ha en trevlig lördagskväll!



Kommentarer
Postat av: susanne

vilka fina kort du ahr tagit på hundarna

2008-08-02 @ 21:35:03
URL: http://ljusglimtar.nu
Postat av: Sofie

Vilka härliga bilder på vovvarna! :) Blir alldeles valpsjuk nu!

2008-08-03 @ 10:43:51
Postat av: Marie

Hejsan! Vilka fina bilder på vovvarna. Du är ju jätte duktig på att fota. Ha en bra dag. Kram Marie.

2008-08-03 @ 11:34:10
Postat av: camilla

Go´kväll!



Vilka fina bilder! Näst sista på Lovis & den sista på Diva är klara favvosar :) Ha, ha, skabbräv, hon bara inte ser skyldig ut den där Estrid, hon lever upp till sin look!

Gardiner - jag säger bara hissgardiner! Finns färdiga jättefina på Åhlens, vi har vita i tunt, "genomskinligt" linne, I lööve :)

Det gäller att inte ta ut sig ;)

Sköt om dig & magen, kram!

2008-08-03 @ 19:45:20

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0